ارمغان ویزا

ارمغان ویزا به عنوان مجموعه ای بی رقیب متشکل از وکلای ثبت شده و کارشناسان خبره در زمینه امور مهاجرت به استرالیا و نیوزیلند سال های زیادی است که با ارائه خدمات دوستان خود را دراین مسیر همراهی می کند. با توجه به اینکه مهاجرت فرآیندی پیچیده و تخصصی می باشد تیم ارمغان ویزا برای افزایش اطمینان موفقیت پرونده ها، طی گزینش های چندگانه گروهی کارآمد از کارشناسان حرفه ای و وکلای رسمی دولت استرالیا و نیوزیلند را گرد هم آورده. امیدواریم شما نیز به پرونده های موفق این مجموعه ی پویا اضافه شوید.

ویزای سرمایه گذاری

ویزای کارآفرینی استرالیا از جمله برنامه های سرمایه گذاری این کشور می باشد. این ویزا ویزایی 4 ساله و موقت است که در صورت انجام تمامی تعهدات به ویزای دائم منجر خواهد شد. برای اقدام جهت دریافت این ویزا متقاضی باید ابتدا از طریق یکی از استانهای استرالیا اقدام نماید و سپس تائیدیه استرالیا را دریافت نماید. این ویزا مناسب افرادیست که تمایل به ایجاد تجارت و سرمایه گذاری در استرالیا را دارند. این نوع ویزا به شما اجازه می دهد تا همسر و فرزندان خود را نیز در پرونده وارد کنید. گرچه این ویزا 4 ساله است اما در صورت عدم توانایی در اجرای تعهدات و نیاز برای داشتن وقت بیشتر برای 2 سال دیگر نیز قابل تمدید است.

بیشتر بخوانید

ویزای علوم پزشکی

این ویزا به پزشکان خارج از استرالیا اجازه می دهد که با حمایت از سوی یک کارفرما برای مدت سه ماه الی 4 سال در استرالیا کار و زندگی کنند. البته شرکت در آزمون مرحله ی اول MCQ جهت اخذ شرایط لازم کار در استرالیا نیز الزامی است. لذا به پزشکان علاقه مند پیشنهاد می شود ابتدا با ثبت نام در آزمون MCQ شرکت نموده و پس از قبولی، با کارفرمایان استرالیا از طریق KAP مستقیما مذاکره کرده تا با نمایش دقیق توانمندی ها بتواند کارفرما را متقاعد به صدوراسپانسری و اخذ ویزا نماید. با توجه به کمبود نیروهای بهداشتی در استرالیا معمولا این امر سریع تر از انتظار پیش می رود.

بیشتر بخوانید

ویزا برای گروه فنی

اگر تمایل دارید از طریق مهارت فنی حرفه ای جهت مهاجرت و اخذ اقامت استرالیا اقدام نمایید ما پیشنهاد می نماییم که با مطالعه مطالب و راهنمایی های زیر از دریافت جواب منفی از سازمان ارزشیابی مهارتهای فنی حرفه ای در استرالیا جلوگیری نمایید. پیش از هرچیز توجه داشته باشید که مدارک و سوابق کاری شما باید در مرحله اول توسط سازمان ارزشیابی مربوطه (TRA) مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد. این ارزیابی به این دلیل می باشد که دولت استرالیا مطمئن شود که شما می توانید مهارتهای فنی خود را با اصول و روش های مهارت های فنی حرفه ای در استرالیا منطبق نموده و به عنوان یک متخصص وارد بازار کار شوید.

بیشتر بخوانید

تنظیم تورهای تجاری

تورهای نمایشگاهی در مراودات تجاری صنایع مدرن یک نیاز روز است. به تازگی علاقمندی صنعتگران برتر ایرانی به شرکت در تور نمایشگاه ها دوچندان شده و این قشر فرهیخته و کارآفرین جامعه بدنبال آشنایی با صنایع نوین و ابزارهای جدید در حرفه خود می باشند. تیم مهاجرتی ارمغان ویزا مفتخر است که این نوع تورهای مسافرتی را به صورت تخصصی جهت شرکت ها و کارخانجات معتبر و صاحبان حرفه و مشاغل برگزار نماید. با توجه به نیاز خدمات مسافرتی ما اقدام به تاسیس بخش ویژه ای تحت عنوان تورهای نمایشگاهی نموده و قصد دارد با تجارب ارزنده کارشناسان خود این مسیر دشوار را برای صنعتگران تسهیل نماید.

بیشتر بخوانید

ویزای 189

کلاس 189 ویزای اقامت دائم بدون قید و شرط استرالیا می باشد که برای 5 سال اقامت دائم استرالیا را فرد اعطاء می کند. شما برای اینکه بتوانید این ویزا را دریافت نمایید ابتدا باید امتیازات خود را جمع بزنید که حداقل به 60 امتیاز برسد و بعد شروع به ادامه کار نمایید

بیشتر بخوانید
  • قدم اول

    قدم اول باید در شغل و تحصیلات شما حتما در لیست SOL 1استرالیا باشد .

  • قدم دوم

    قدم دوم اینکه در قسمت روبروی هر شغل در لیست بالا نام سازمان ارزشیابی کننده آن شغل ذکر شده ، که شما باید با توجه به شرایط آن سازمان مدارک خود را تهیه و به آن سازمان ارسال کنید تا به شما نامه ارزشیابی داده شود (معمولا مدت زمان ارزشیابی مدارک بین 1 تا 4 ماه بسته به سازمان ارزشیابی کننده متفاوت است).

  • قدم سوم

    قدم سوم اینکه شما بایستی پرونده خود را برای انتخاب شدن در سامانه EOI اداره مهاجرت استرالیا ثبت کنید.

  • قدم چهارم

    قدم چهارم اینکه بعد از گرفتن دعوتنامه و قبولی در EOI باید ظرف مدت 60 روز در سایت اداره مهاجرت استرالیا پرونده خودتان را برای درخواست این ویزا ثبت می کنید.

  • قدم پنجم

    قدم پنجم برای این ویزا داشتن آیلتس حداقل 6 الزامی می باشد در نظر داشته باشید در اکثر پرونده های این ویزا آیلتس 7 می باشد چون آیلتس 6 امتیاز صفر دارد اما آیلتس 7 به شما ده 10 امتیاز کمک می کند..

  • قدم ششم

    قدم ششم مدارک پزشکی و سوء پیشینه کامل داشته باشید.

تازه ها

شرایط ایده آل مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ۴۰۷

ساده ترین راه اخذ اقامت استرالیا با ویزای ۴۰۷

ادامه مطلب

افزایش ظرفیت برخی از مشاغل استرالیادر سال 2017

 تمامی مهندسین به ویژه مهندسین مکانیک، صنایع، عمران و متخصصان کامپیوتر به خصوص مهندسین نرم افزار و برنامه نویسان و البته گروه حسابداران 

ادامه مطلب

شرایط استثنایی و ایده آل سرمایه گذاری در استرالیا در سال 2017

 سرمایه داران و تجار ایرانی ازین پس با آسودگی خاطر می توانند جهت سرمایه گذاری و کارآفرینی در استرالیا اقدام نمایند.

ادامه مطلب

اخذ پذیرش از بهترین دانشگاه های استرالیا همزمان با ویزای تحصیلی با کمترین هزینه

اخذ پذیرش از معتبر ترین دانشگا های استرالیا با حداقل هزینه در موسسه حقوقی ارمغان ویزا

ادامه مطلب

بورسیه تحصیلی دکتری از دانشگاه های کشور سوئد

Uppsala University به عنوان یکی از قدیمی ترین و معتبرترین دانشگاه های اروپا در سال 1477 تاسیس گردید. 

ادامه مطلب

اقامت دائم کشور سوئد

 مژده به همراهان ارمغان ویزا

ادامه مطلب

ارائه طرح تجاری برای سرمایه گذاران

همانطور که می­دانیم، آغاز یک تجارت بدون طرح تجاری همانند مسافرت کردن بدون داشتن نقشه مسیر است. یک طرح تجاری، نمایانگر آن است که ما به کجا می­رویم و به ما این امکان را می­دهد تا در تمام طول مسیر، راه درست را تشخیص دهیم و انحرافات را از بین ببریم. طرح تجاری کمک می­کند تا از اشتباهات زیان بار همچون ایجاد گردش مالی منفی، استخدام افراد ناکارآمد، انتخاب مکان نامناسب و فعالیت در بازار اشتباه بپرهیزند. هدف مؤسسه ارمغان ویزا از ارائه ی طرح تجاری جهت توانمند سازی مدیران و سرمایه گذاران در تدوین برنامه های تجاری بلند مدت است. ارمغان ویزا با توجه به سابقه درخشان وکلای رسمی مهاجرتی خود و به صورت تخصصی و برای افزایش اطمینان موفقیت پرونده ها ، به صورت مجموعه ای از وکلای خبره خود در پرونده های مهاجرتی استفاده می کند. تیم مهاجرتی ارمغان ویزا، در کلیه ایالت‌های استرالیا و نیوزلند فعالیت داشته و به متقاضیان محترم کمک کرده تا ویزای خود را با موفقیت بدست آورند.

اخذ اسپانسر ایالتی

در مورد افراد متخصصی که قصد مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای مهارت را دارند اما امتیاز کافی برای دریافت ویزاهای مستقل را ندارند ، متقاضی باید از یکی از ایالت‌های استرالیا، نامه‌ای دریافت نماید تحت عنوان دعوت نامه که به موجب آن، ایالت با حضور فرد موافقت کرده باشد. هر ایالت شرایط ویژه خود را دارد . این نامه حمایتی علاوه بر اینکه می تواند جایگزین کسر امتیاز باشد با فراهم سازی شرایط مناسب برای ورود متقاضی به بازار کار و استفاده سریع تر از دانش و تخصص فرد به شما کمک خواهد نمود مسائلی را که مربوط به خانواده می شود شامل تقویت زبان انگلیسی ، مدرسه بچه ها ، مسکن و از این قبیل را سریع تر حل نمایید . کارشناسان حرفه‌ای تیم ارمغان ویزا، با شناخت کامل به پروسه درخواست این گونه نامه‌های حمایتی از ایالت‌ها، ظرف مدت زمان کوتاهی، به متقاضیان در دریافت این مدرک کمک می‌نمایند.

برگزاری همایش و سمینار

تیم ارمغان ویزا جهت آشنایی بیشتر متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص، سرمایه گذاری ، ازدواج، والدین، آخرین بازمانده، کار آفرینی و پذیرش تحصیلی با همکاری کالج های بین المللی زبان انگلیسی در ایام مختلف سال در تمامی فصول، اقدام به برگزاری مجموعه سمینارها و کارگاه های آشنایی با کاریابی، اقامت ، زندگی ، سرمایه گذاری ، تحصیل در کشور استرالیا و همچنین آشنایی با تکنیک های امتحانات بین المللی زبان انگلیسی از جمله آیلتس و مشاوره با کارشناسان خبره یه صورت رایگان می نماید.